header

Proizvod je dodat u korpu.

Zlatara Jankovic Logo

Priča o nama

Mnogo je razloga da otvorite zlataru — mi iz “Zlatare Janković” smo to uradili iz ljubavi! Ljubav prema zlatarstvu i gemologiji osetio je prvo naš osnivač, Srboljub Janković. Ona se potom prenela i na ostale članove porodice Janković, a kroz naše proizvode, ta ljubav dolazi i do vas.

Naša priča počinje 1990. godine. Tada se rađa naš brend i otvorena je prva “Zlatara Janković”. A kao što znate, vredne stvari ne nastaju preko noći. Evo kako se odvijao naš put.

map

Nakon stečene diplome juvelira, gemologa i specijalizacije u oblasti dijamanata u prestižnim evropskim institutima, došlo je vreme da se znanje prenese dalje i pretoči u praksu. Ljubav prema draguljima prepoznali su i ostali članovi porodice, te je “Zlatara Janković” postala porodični biznis.

map
 • Danas je naša zlatara članica prestižnih juvelirskih i gemoloških udruženja. Takođe, višestruki smo osvajači najviših priznanja za dizajn i kvalitet izrade zlatnog i srebrnog nakita od strane stručnih komisija Novosadskog sajma i privredne komore Vojvodine.

  https://zlatarajankovic.com/wp-content/uploads/2022/07/image00008.jpeg
 • Već decenijama u našoj porodičnoj firmi, sa puno pažnje i ljubavi nastaje nakit koji osvaja vaša srca i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Predano izrađujemo sve vrste zlatnog i srebrnog nakita, serijski i unikatno, presovanjem ručno, kovanjem i livenjem.

  https://zlatarajankovic.com/wp-content/uploads/2022/07/image00009.jpeg
 • Poznavanje gemologije smo pretočili u najfiniji, ručno rađeni nakit sa draguljima. Zato, posebno mesto u našem asoritmanu zauzimaju komadi sa brilijantima, rubinima, safirima, smaragdima, ostalim draguljima i visokokvalitetnim gajenim biserima.

  https://zlatarajankovic.com/wp-content/uploads/2022/07/image00011.jpeg

Kao što možete zaključiti, pasija prema vrhunskoj veštini juvelirstva i gemologije prožima svaki deo našeg poslovanja. Zato vam, pored nakita, nudimo i stručne konsultacije u oblastima naše specijalizacije. • GARANCIJA KVALITETA
  Moderan dizajn vanvremenskog nakita

 • SUDSKO VEŠTAČENJE
  Sertifikat Ministarstva pravde Republike Srbije za sudska veštačenja plemenitih materijala i dragog kamenja

 • STRUČNE KONSULTACIJE
  U oblasti gemologije, juvelirstva i plemenitih metala

 • GARANCIJA KVALITETA
  Moderan dizajn vanvremenskog nakita

 • SUDSKO VEŠTAČENJE
  Sertifikat Ministarstva pravde Republike Srbije za sudska veštačenja plemenitih materijala i dragog kamenja

 • STRUČNE KONSULTACIJE
  U oblasti gemologije, juvelirstva i plemenitih metala

Bilo da ste u potrazi za nakitom koji će istaći vaš sjaj ili želite da se upoznamo i pričamo o draguljima, u “Zlatari Janković“ ste uvek dobrodošli. Čekamo vas na dve lokacije u Novom Sadu i rado ćemo kreirati nešto jedinstveno, samo za vas!